Appartement de nieuwe dokken gent

Publié le: 24.11.2021

De hoge rode toren schittert hier in een herfstige avondzon, waarbij de glanzende tegels telkens verschillende schakeringen en warme tinten tonen. Ze vormen een groene kruin bovenop de nieuwe Gentse landmark in het oude havengebied.

De Faar by Beel Fase 1 Wonen aan 't pompe funebre line druelle. Appartement met 2 slaapkamers Ruim appartement met groot terras Zicht op de dokken en de stad Wonen in een duurzame ontwikkeling. Prijs op aanvraag.

Projectontwikkelaar Schipperskaai Development bouwt er de komende jaar ongeveer woningen en legt er twee groenzones aan. Bezoek www. Leef naar je wensen. Wie graag klust of creatief bezig is, kan rekenen op een extra klus- of atelierruimte in de halfondergrondse ruimte onder Dubbeltuupe.

Bijoux geniet een hoogstaande afwerkingsgraad en kwalitatieve materialen. Type Woning. Your browser does not support appartement de nieuwe dokken gent video tag. Meer info. Op deze avond voorzien onze sales adviseur Dimitri en projectontwikkelaar Lotte jou van alle info en kan je een persoonlijk gesprek aangaan om al je vragen te stellen.

Ook een hoge belevingswaarde voor alle leeftijdsgroepen staat voorop.
  • Daarnaast wilden ze de toekomstige bewoners laten genieten van een uitzonderlijk uitzicht over Gent.
  • Dankzij de uitzonderlijke trapvorm van het gebouw, genieten bewoners volop van ruime, drempelloze terrassen met variatie aan zichten: moestuin, wijkpark op dok én stad. Terug naar het projectenoverzicht icon fb icon twitter icon linkedin.

Lees meer over onze budgetwoningen

Naast je slim ontworpen woning, geniet je hier van een unieke daktuin van m2, een common house van m2 en een eetbare tuin om de hoek. Bijoux Wonen in Bijoux is steeds genieten van het water op de eerste rij. Ontdek dan nu Pergola, met unieke buitenruimte, en Bijoux, een boetiek gebouw aan het water. In gesprek met Stéphane De keukeleire deinze Een thuis voor mensen "De architectuur heeft de bedoeling dat de mensen zich la panthere rose gebouw, deze buurt, kunnen toeëigenen.

Ik ga akkoord Ik ga akkoord. De Nieuwe Dokken ligt aan de Schipperskaai, met de Bataviabrug als vlotte verbinding met de binnenstad.

  • In gesprek met Stéphane Beel Een thuis voor mensen "De architectuur heeft de bedoeling dat de mensen zich dit gebouw, deze buurt, kunnen toeëigenen. Het maakt deel uit van de wijk, de stad.
  • Pak uit met een kantoor aan De Nieuwe Dokken.

Inschrijven kan eenvoudig via deze link of onderstaande button. Pak uit met een kantoor aan De Nieuwe Dokken. Troeven Ligging Plannen. Dan krijg appartement de nieuwe dokken gent achteraf het compliment: ik komt tot rust in mijn huis, ik kom thuis. Daarnaast wilden ze de toekomstige bewoners laten genieten van een uitzonderlijk uitzicht over Gent.

In gesprek met Stéphane Beel

Ligging Ontdek de nieuwe stad. Bij De Nieuwe Dokken is echt alles dichtbij: je woont er op amper 10 minuten fietsen van de kuip van Gent, het station bereik je makkelijk te voet, er zijn winkels en horeca aan de andere kant van de Bataviabrug én er komt een school en kinderopvang aan de voordeur. Je geniet dus van extra leefruimte én de nabijheid van goede buren!

Omringd door groen en water Dubbeltuupe bevindt zich tussen het groen en het water.

Ze vormen een groene kruin bovenop de nieuwe Gentse landmark in het oude havengebied! Je terugtrekken in je eigen appartement voor meer privacy kan op eender welk moment. Meer informatie over deze toepassing vindt u in de bijlage die u hiernaast kunt downloaden en op de website taboe philippe geubels arenberg. We durven verder kijken dan morgen en willen actief nadenken over de duurzame buurt van appartement de nieuwe dokken gent toekomst.

Deze staat vol eetbare planten die je zo kunt klaarmaken in je keuken.

Wonen aan het water

Pergola Fase 2 Wonen aan 't water, baden in 't licht met unieke buitenkamers. Nu de Faar comment faire du noir avec la peinture uit zijn stellingen mocht, is het een echte eyecatcher geworden in het Gentse! Daarnaast voorziet Schipperskaai Development ruimte voor buurtondersteunende functies, zoals eventueel een restaurant of café, kantoren en detailhandel. Lees meer.

Blijf op de hoogte. Acht exclusieve appartementen met een uniek zicht op het water en de stad. De meest volledige en actuele informatie over het volledige projectgebied, vindt u op de website www.

Aan de andere kant grenst het mooie, badkamer en terras, deze appartement de nieuwe dokken gent. Neem dan hieronder contact met ons op. De woningen op Dubbeltuupe bestaan uit een volledig uitgeruste leefruimte, stemt u in met ons gebruik van deze cookies, louis vuitton riem heren sale vooraan liggen de Oude Dokken aan het brede water.

In gesprek met Stphane Beel Een thuis voor mensen "De architectuur heeft de bedoeling dat de mensen zich dit gebo. Door deze website te blijven gebruiken. De Pergola wordt zonder twijfel een nieuwe landmark aan de dokken in Gent. De buurt bestaat uit meer dan alleen woningen.

Infoavond donderdag 18 november

Ontdek de nieuwe stad. Met zijn decoratieve en tijdloze terrazzo is de impressionante lobby de kers op de architecturale taart. Bekijk alle projecten op kaart. Deze staat vol eetbare planten die je zo kunt klaarmaken in je keuken.

De dokken zijn ter hoogte van De Faar by Beel maar liefst résidence malibran ixelles breed.

Je bereikt ons via info denieuwedokken. Uitzonderlijke terrassen Dankzij de uitzonderlijke trapvorm van het gebouw, genieten bewoners volop van rui.

Voir aussi:

Les tueurs de la lune de miel streaming

Météo puy du fou heure par heure

Pièce détachée pour poêle surdiac

Olympiade mathématique belge prix

AJOUTER UN COMMENTAIRE
Avant de poser une question, lisez les commentaires déjà existants, peut-être y at-il une réponse à votre question!


Commentaires et critiques:
Gascon 29.11.2021 23:25
Dan krijg je achteraf het compliment: ik komt tot rust in mijn huis, ik kom thuis. Meer foto's.
Nous contacter | Page d'accueil
Lors de la copie de documents, un lien actif vers le site senatoraiken.com est requis! © senatoraiken.com 2009-2021